info@naturistland.hu
1163 Budapest, Datolya u. 33. Hungary
Privát naturista lehetőségek és szállás

NATURISTLAND

Események

Események, időpontok és lehetőségek

Naturista
kikapcsolódás


Szaunázás, fürdőzés, napozás privát környezetben.

Privát, nem nyilvános program, a tulajdonos vendégei, barátai részére. Részvétel előzetes jelentkezés alapján. Jelentkezés itt, e-mailben, messengeren, vagy telefonon. (A jelentkezést a tulajdonos szubjektív szempontok alapján el is utasíthatja.)

A félreértések elkerülése végett: Csak igényes naturista kikapcsolódásra (szaunázásra, fürdésre, napozásra, beszélgetésre, társasozásra, stb.) szeretnénk ha jönnének a vendégek, aki erotikus dolgot szeretne vagy nem képes megfelelően adni a higiéniára, annak más helyszínt javaslok keresni! 

A részvétel ingyenes, (mivel csak a tulajdonos nemfizető alkalmi vendégei használhatják a medencét), de ettől független, önkéntes költséghozzájárulást (pl. 3-4000 Ft./fő.) köszönettel veszünk.

Ha már több, mint 8 fő jelentkezett, akkor inkább válassz egy másik időpontot.

Ha netán mégsem tudsz eljönni, akkor sincs semmi gond, csak kérlek, hogy ez esetben szólj és töröld a jelentkezésed, hogy mások is jelentkezhessenek, illetve hogy tudjuk, ki jön el valójában. Egyetlen fő jelentkezése esetén fenntartjuk a jogot az időpont lemondására. 

Ha autóval jössz, kérjük ne parkolj a szomszéd és a szembeszomszéd elé. Ha nincs hely a ház előtt, állj meg kicsit messzebb az utcában.

Mivel privát helyszínről van szó, fenntartjuk a jogot, hogy indoklás nélkül bárkit levegyünk a jelentkezők listájáról akár túljelentkezés miatt, akár csak azért, mert az illető adatlapja, korábbi facebook tevékenysége, stb. miatt nem látjuk biztosítottnak az igényes naturista kikapcsolódást a többiek számára.

Naturista
Activity party


Ruhátlan Activity játék, (vagy egyéb társasjáték) a fordulók közt szaunázással és medencézéssel. Privát, nem nyilvános program. A program megfelelõ számú résztvevő jelentkezése esetén kerül megrendezésre, ezért a jelentkezés még nem jelet automatikusan részvételi lehetõséget is. (Elsõsorban párok jelentkezését várjuk.) A jelentkezõkkel külön fel fogjuk venni a kapcsolatot és egyeztetünk. A lényeg, hogy a ruháinktól megszabadulva jól érezzük magunkat egy vidám, vicces játék keretében, melynek végén a nyertesek valamilyen jutalomban is részesülnek majd. (Ha még nem activityztél az sem gond, pár perc alatt megismerheted a szabályokat. Csapatokat fogunk alkotni és ki kell találni, hogy a társunknak mi szerepel a kártyáján, ő pedig ezt rajzolással, elmutogatással vagy körbeírással hozza a tudtunkra.)


Privát
kikapcsolódás


A tulajdonos nemfizető alkalmi vendégei és barátai számára elérhető lehetőség, kikapcsolódás privát környezetben egyeztetett időpontban szaunahasználattal.

Ez esetben csak a tiétek a teljes szauna és medencetér.

Feltétele, hogy ismerősünk légy, vagy ismerős ajánljon, illetve a tulajdonos valamely könyvének megvásárlása az alábbi összegért:
18.000 Ft., amely maximum 8 főre és 2 órára vonatkozik. További órák : 6000 Ft./ óra. (+60.000 Ft. kaució, amely a helyszín megfelelő visszaadása esetén azonnal visszajár.)
Figyelem: A medencetér területén mindennemű szexuális tevékenység tilos, amely ellenőrzésre kerülhet.

A medence beszennyezése esetén 900 euró kártérítés fizetendő!

Attól, hogy nem írunk ki eseményt, az még nem jelenti azt, hogy nem is lesz, csak azt, hogy vagy már megtelet a létszám, vagy nem szeretnénk, hogy idegenek is jelentkezzenek.

Az eseményeken való részvétel ingyenes, de köszönettel vesszük a költségeinkhez való hozzájárulást.

A megelenített árak tehát nem kötelező jellegűek, csupán támpontként szolgálnak a költségeink tekintetében.