info@naturistland.hu
1163 Budapest, Datolya u. 33. Hungary
Privát naturista lehetőségek és szállás

NATURISTLAND

Események

Események, időpontok és lehetőségek

Naturista
kikapcsolódás


Szaunázás, fürdőzés, napozás privát környezetben.

Privát, nem nyilvános program, részvétel előzetes jelentkezés alapján. (Jelentkezés itt, e-mailben, messengeren, vagy telefonon.)

A félreértések elkerülése végett: Csak igényes naturista kikapcsolódásra (szaunázásra, fürdésre, napozásra, beszélgetésre, társasozásra, stb.) szeretnénk ha jönnének a vendégek, aki erotikus dolgot szeretne vagy nem képes megfelelően adni a higiéniára, annak más helyszínt javaslok keresni! 

A részvétel ingyenes, de önkéntes költséghozzájárulást (pl. 3-4000 Ft./fő.) köszönettel veszünk.

Ha már több, mint 8 fő jelentkezett, akkor inkább válassz egy másik időpontot.

Ha netán mégsem tudsz eljönni, akkor sincs semmi gond, csak kérlek, hogy ez esetben szólj és töröld a jelentkezésed, hogy mások is jelentkezhessenek, illetve hogy tudjuk, ki jön el valójában. Egyetlen fő jelentkezése esetén fenntartjuk a jogot az időpont lemondására. 

Ha autóval jössz, kérjük ne parkolj a szomszéd és a szembeszomszéd elé. Ha nincs hely a ház előtt, állj meg kicsit messzebb az utcában.

Mivel privát helyszínről van szó, fenntartjuk a jogot, hogy indoklás nélkül bárkit levegyünk a jelentkezők listájáról akár túljelentkezés miatt, akár csak azért, mert az illető adatlapja, korábbi facebook tevékenysége, stb. miatt nem látjuk biztosítottnak az igényes naturista kikapcsolódást a többiek számára.

Naturista
Activity party


Ruhátlan Activity játék, (vagy egyéb társasjáték) a fordulók közt szaunázással és medencézéssel. Privát, nem nyilvános program. A program megfelelõ számú résztvevő jelentkezése esetén kerül megrendezésre, ezért a jelentkezés még nem jelet automatikusan részvételi lehetõséget is. (Elsõsorban párok jelentkezését várjuk.) A jelentkezõkkel külön fel fogjuk venni a kapcsolatot és egyeztetünk. A lényeg, hogy a ruháinktól megszabadulva jól érezzük magunkat egy vidám, vicces játék keretében, melynek végén a nyertesek könyvjutalomban is részesülnek majd. (Ha még nem activityztél az sem gond, pár perc alatt megismerheted a szabályokat. Csapatokat fogunk alkotni és ki kell találni, hogy a társunknak mi szerepel a kártyáján. Õ ezt rajzolással, elmutogatással vagy körbeírással hozza a tudtunkra.)


Privát
kikapcsolódás


Naturista barátaink számára elérhető lehetőség, kikapcsolódás privát környezetben egyeztetett időpontban szaunahasználattal.

Ez esetben csak a tiétek a teljes szauna és medencetér.

Ára 18.000 Ft., amely maximum 8 főre és 2 órára vonatkozik. További órák : 6000 Ft./ óra. (+60.000 Ft. kaució, amely a helyszín megfelelő visszaadása esetén azonnal visszajár.)
Figyelem: A medencetér területén mindennemű szexuális tevékenység tilos, amely ellenőrzésre kerülhet.

A medence beszennyezése esetén 900 euró kártérítés fizetendő!

Attól, hogy nem írunk ki eseményt, az még nem jelenti azt, hogy nem is lesz, csak azt, hogy vagy már megtelet a létszám, vagy nem szeretnénk, hogy idegenek is jelentkezzenek.

Az eseményeken való részvétel ingyenes, de köszönettel vesszük a költségeinkhez való hozzájárulást.

A megelenített árak tehát nem kötelező jellegűek, csupán támpontként szolgálnak a költségeink tekintetében.