info@naturistland.hu
1163 Budapest, Datolya u. 33. Hungary
Privát naturista lehetőségek és szállás

NATURISTLAND

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet
Elérhetőségeink:
1163 Budapest, Datolya u. 33. Hungary
info@naturistland.hu
+36309425612

(Telefonos elérhetőség csak magyar nyelven)

GPS pozíciók: E 47°30 53 N 19°10 37

Gyalogosan:

Örs vezér terétõl hévvel a Sashalom megállóig (ez a harmadik megálló). Gyalog be a Batsányi János utcán azon az oldalon, ahol a HÉV is közlekedik. Az első utcán jobbra (Margit utca), majd a másodikon az autószervízzel szemben balra. (Kb. 7-8 perc a hév megállótól) További lehetőség a 92-es busz, amivel a Sasvár utcáig érdemes elmenni. A Sasvár utcába kelet felé begyalogolva jobbra a második utca a Datolya utca. Ez kb. 2 perc gyalog, viszont a 92-es busz elég ritkán közlekedik, szemben a hévvel, ami sűrűn jár és bármelyik jó.

Gépkocsival:

Örs vezér terétõl a kerepesi úton kifelé. Elhagyva a nagyicce hév megállót, balra be kell kanyarodni, ahol van külön balra kanyarodó sáv, keresztezve a hévet. A második utcán (az elsõ elég jelentéktelen, szinte észre sem lehet venni) a Sashalmi piacnál be kell fordulni a Margit utcára a Centenáriumi lakótelep felé. Itt ugyan van egy jobbra kanyarodni tilos tábla, a piac miatt, de ez csak hétvégén bizonyos időszakokra vonatkozik, hétköznap szabályosan át lehet menni a piacon. A stoptábla után a második utcán az autószervíznél balra kell fordulni. (Ha mégsem, akkor vagy be lehet jönni az első utcán is kikerülve a piacot, vagy feljebb, a Sasvár utcára is be lehet kanyarodni jobbra, majd stoptábla után ekkor jobbra lesz a második utca a Datolya utca.)
Az M3 újpalotai lejárat, Pólus center felöl a Szentmihályi úton végig. Ahol a Szentmihályi útnak vége és körforgalom van, ott jobbra kell fordulni, majd rögtön balra a Lidl előtt. A János utcán egyenesen végig, ameddig lehet (keresztül a Rákosi úton is). Ez kivezet a Budapesti útig. A Budapesti útnál jobbra kell fordulni, majd ismét rögtön balra. Bal kéz felöl lesz egy sporttelep (Kõszál utca). Most ismét jobbra kell fordulni, majd a harmadik utcán balra lesz a Datolya utca.
Gödöllõ felöl a Mátyásföld Imre utcai hév megállót elhagyva a Mátyásföld repülõtér hév megálló elõtt közvetlenül kell jobbra kanyarodva átmenni a héven a Baross Gábor utcába. Az út végénél, ahol a fõútvonal kanyarodik jobbra, ott balra kell fordulni a Margit utcába, elmenni a Centenáriumi lakótelep előtt és az autószervíznél jobbra kell fordulni a Datolya utcába.