info@naturistland.hu
1163 Budapest, Datolya u. 33. Hungary
Privát naturista lehetőségek és szállás

NATURISTLAND

Wellness házirend

Wellness házirend

1. A wellness részleg a házigazda privát területe, nem része a szállásszolgátatásnak, így a házigazda fenntartja a jogot, hogy külön indoklás nélkül elutasítsa a terület igénybevételének lehetőségét. Vendégek a területen csak a tulajdonos külön hozzájárulásával tartózkodhatnak.
2. A szauna és a medencetér naturista terület. A fürdőruha használata nem engedélyezett! Ha ez problémát jelent, úgy kérjük, használjon strandkendőt, vagy törölközőt.
3. A wellness részleg területén mindennemű szexuális tevékenység szigorúan tilos, ilyen esetben a tulajdonos jogosult kitiltás terhe melletti azonnali távozásra bírni a vendéget! Ez esetben a kifizetett összeg nem visszatérítendő! A medence vizének beszennyezése esetén a vízcsere és az üzemkimaradás költségét a vendég köteles megtéríteni (Ennek összege 800-1500 €)!
4. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra, illetve kiemelten figyeljenek a higiéniára. Ez nem egy közüzemi fürdő, így feltétlenül kérjük, hogy a medence használata előtt minden esetben zuhanyozzanak le, naptej, napolaj, masszázsolaj használata után ne használják a medencét, és figyeljenek arra, hogy a medencetérbe és a medencébe szennyeződést ne vigyenek be.
5. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a tulajdonosnak.
6. Háziállatot tilos a területre bevinni.
7. Szaunázáskor kérjük, tegyenek maguk alá törölközőt (a láb alá is).
8. Saját illatanyagot csak higítva és a házigazda előzetes hozzájárulásával lehet a szaunakályhára önteni. Vizet csak a kövekre öntsenek, figyeljenek arra, hogy folyadék a szellőzőnyílásokra és a vezérlőegységre ne kerüljön!
9. Egyéb anyagot (krém, méz, só, stb.) a szaunában és a medencetérben használni nem lehet, ezeket csak a kertben alkalmazzák!
10. A wellness részleg csak saját felelősségre használható. Baleset esetén a házigazda a felelősségét kizárja, melyet a vendég a belépéssel tudomásul vesz. Különösen érvényes ez a medencetérre, melynek padlója (főként a medence belépőrészénél és a zuhanyzó környékén) csúszhat, ezért kérjük fokozottan figyeljenek a biztonságra.
11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
12. Amennyiben a tartózkodás alatt a berendezéssel kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a tulajdonost. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
13. A WC-be egészségügyi betétet és egyéb dugulást okozó tárgyat bedobni tilos! Az ebből eredő kár összegét a vendég köteles megtéríteni.
14. A medencetérben dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az utcán, illetve az udvaron a kijelölt helyen történhet!
15. A területen a kábítószer és túlzott alkoholfogyasztás tilos!
16. Balesetről, tűzről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a tulajdonost azonnal tájékoztatni kell.
17. A tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, internet kimaradás, stb.).
18. Kérjük, hogy ne hagyjanak hulladékot maguk után. Étkezés esetén kérjük minden maradékot és hulladékot szedjenek össze és dobják ki a hulladéktárolóba.
19. Parkolni a kerítés előtt, vagy az udvaron díjmentesen lehet! A garázskapu bejáratot hagyja szabadon minden esetben! Kérjük, ne parkoljon a garázslejáró, a szomszéd, vagy a szembeszomszéd elé. Ha netán ideiglenesen mégis ott állt meg, kérjük, minél hamarabb álljon el.