info@naturistland.hu
1163 Budapest, Datolya u. 33. Hungary
Privát naturista lehetőségek és szállás

NATURISTLAND

Kert házirend

Kert házirend

1. A kert a házigazda privát területe, így a házigazda fenntartja a jogot, hogy külön indoklás nélkül elutasítsa a terület igénybevételének lehetőségét. Vendégek a területen csak a tulajdonos hozzájárulásával tartózkodhatnak.
2. A kert naturista terület. A fürdőruha használata nem engedélyezett! Ha a meztelenség önnek problémát jelent, úgy kérjük, használjon strandkendőt, vagy törölközőt.
3. A kert területén mindennemű szexuális tevékenység szigorúan tilos, ilyen esetben a tulajdonos jogosult kitiltás terhe melletti azonnali távozásra bírni a vendéget! Ez esetben a kifizetett összeg nem visszatérítendő! 
4. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra, illetve kiemelten figyeljenek a higiéniára. 
5. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a tulajdonosnak.
6. Háziállatot tilos a területre bevinni.
7. A kerti eszközök csak saját felelősségre használhatók. Baleset esetén a házigazda a felelősségét kizárja, melyet a vendég a belépéssel tudomásul vesz. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
8. Amennyiben a tartózkodás alatt a berendezéssel kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a tulajdonost. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
9. A területen a kábítószer és túlzott alkoholfogyasztás tilos!
10. Balesetről, tűzről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a tulajdonost azonnal tájékoztatni kell.
11. A tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, internet kimaradás, stb.).
12. A kerti vizes elemek (zuhanyzó, párakapu) csak a nyári időszakban üzemelnek, a télen a fagy miatt elzárásra kerülnek. Amennyiben ezeket használni szeretné, kérjük beszéljen a házigazdával, aki szívesen megmutatja ezek működtetését.
13. Kérjük, hogy a kertben ne hagyjanak hulladékot maguk után. Étkezés esetén kérjük minden maradékot és hulladékot szedjenek össze és dobják ki a megfelelő hulladéktárolóba (komposztálóedény, szelektív szemetes, kuka).
14. Parkolni a kerítés előtt, vagy az udvaron díjmentesen lehet! A garázskapu bejáratot hagyja szabadon minden esetben! Kérjük, ne parkoljon a garázslejáró, a szomszéd, vagy a szembeszomszéd elé. Ha netán ideiglenesen mégis ott állt meg, kérjük, minél hamarabb álljon el.